понеділок, 13 листопада 2023 р.

Фаршировані грибочки

Інгредієнти

300 г печериць

100 г твердого сиру

1 маленька морква

1 маленька ріпчаста цибуля

Олія для смаження

за смаком Сіль та перець

за бажанням Свіжий часник


Інструкція з приготування

1.Печериці потрібно помити та просушити паперовим рушником. Відділіть від шапочок ніжки та відріжте, якщо потрібно, зайве.

2.Подрібніть в маленькі кубики ніжки грибів та цибулю. Моркву натріть на дрібній тертці.

3.На пательню влийте олію та добре розігрійте. Спершу підсмажте цибулю до золотистого кольору, потім додайте печериці та моркву. Все підсмажте та присипте дрібкою солі та меленим чорним перцем.

4.Сир натріть на дрібній тертці та розділіть на дві частини. Одну частину додайте до начинки, а іншу залиште для фінішної посипки. Якщо бажаєте, то додайте 2-3 зубчики подрібненого часнику.

5.Шапочки печериць заповніть начинкою та викладіть до форми для запікання. Попередньо форму змастіть олією. Викладені гриби присипте твердим сиром.

6.Випікайте 30-40 хвилин(в залежності від розміру печериць) в розігрітій духовій шафі 180°.
Смачного!



Згоду на обробку персональних даних отримано відповідно до ст. 11, ст.14 Закону України №2297-VI "Про захист персональних даних".


Немає коментарів:

Дописати коментар