ІНГРЕДІЄНТИ:
Для основи:
- 50 г мигдалю
- 10 г кокосової стружки
- 40 гр банана
- 30 грам арахісової пасти
Для мусу:
- 1 стигле авокадо
- 25 г кокосової олії
- 1 ст.л. сиропу топінамбуру/агави/ меду
- 8 г соку лайму
Усі інгредієнти для основи подрібнюємо у блендері до однорідної маси.
Беремо круглу кондитерську форму та застилаємо її боки ацетатною плівкою.
Якщо її немає, можете скористатися звичайною харчовою плівкою.
Викладаємо основу у форму для випікання, ретельно утрамбовуємо.
Змішуємо у блендері всі інгредієнти для верхнього шару до ніжної кремодібної маси. Викладаємо масу на основу і відправляємо в холодильник до повної стабілізації.
Джерела:

Немає коментарів:
Дописати коментар