четвер, 4 квітня 2024 р.

АВОКАДО КЕЙК

на 250 ккал + вітамінний час з вітаміном С. Смакуємо) 
ІНГРЕДІЄНТИ: 
Для основи: 
- 50 г мигдалю 
- 10 г кокосової стружки 
- 40 гр банана 
- 30 грам арахісової пасти  
Для мусу: 
- 1 стигле авокадо 
- 25 г кокосової олії 
- 1 ст.л. сиропу топінамбуру/агави/ меду 
- 8 г соку лайму
ПРИГОТУВАННЯ: 
Усі інгредієнти для основи подрібнюємо у блендері до однорідної маси. 
Беремо круглу кондитерську форму та застилаємо її боки ацетатною плівкою. 
Якщо її немає, можете скористатися звичайною харчовою плівкою. 
Викладаємо основу у форму для випікання, ретельно утрамбовуємо. 
Змішуємо у блендері всі інгредієнти для верхнього шару до ніжної кремодібної маси. Викладаємо масу на основу і відправляємо в холодильник до повної стабілізації. 

Корисно та смачно!
Нуль цукру!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар