понеділок, 8 квітня 2024 р.

ЗАПЕЧЕНИЙ БАТАТ 🍠

Нам занадобиться: 
Батат - 3 шт (середнього розміру) 
Кукурузний крохмаль - 2 ч.л. 
Оливкова олія - 2-3 ч.л. 
Спеції (сушений часник, паприка, молотий перець) - за смаком
Сіль - за смаком 


Для приготування: 
1. Очищений батат нарізати соломкою. 
2. Замочіть батат у холодній воді на 45 хвилин. Після цього злийте воду, а батат промокніть паперовими серветками, щоб прибрати всю вологу. 
3. Викладіть батат у пакет, додайте крохмаль. Струсіть, щоб він рівномірно розподілився. 
4. Перекладіть батат у глибоку миску. Влийте олію, додайте сіль і спеції. Перемішайте. 
5. Розкладіть батат на деко в 1 шар та запіканок у розігрітій до 220 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин. 
6. Перед подачею можна додати трішки зелені. 
Нехай смакує



Джерела:

Немає коментарів:

Дописати коментар