четвер, 21 березня 2024 р.

Творожна запіканка

Список інградієнтів:

- творог 500 гр.

- яйця 2 шт.

- манка 2 ст.ложки

- цукор за смаком

- сметана 100 гр.


Приготування:
          В глибоку миску насипаємо 500 грамів творога, додаємо 2 яйця, 2 столові ложки манки, цукор за смаком і 100 грам сметани. Перебиваємо все блендером до однорідної маси. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. Висипаємо все в форму і добре вирівнюємо. Відправляємо випікатись в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Після випікання даємо постояти запіканці в вимкненій духовці ще 10 хвилин. Після цього розрізаємо і подаємо на стіл. Смачного!



Згоду на обробку персональних даних отримано відповідно до ст. 11, ст.14 Закону України №2297-VI "Про захист персональних даних".

Немає коментарів:

Дописати коментар