1 кг малини;
1,5 кг цукру.
1,5 кг цукру.
Як приготувати:
1.Засипати малину цукром, чергуючи: склянка малини – склянка цукру. Залишити на 3-4 години до появи соку.
2.Сік злити у велику каструлю. Варити 10-15 хвилин. Це потрібно, щоб варення не було рідким.
3.У сироп додати малину, перемішати, довести до кипіння. Зняти піну й варити 15 хвилин.
4.Готове гаряче малинове варення перелити в стерилізовані банки.
3.У сироп додати малину, перемішати, довести до кипіння. Зняти піну й варити 15 хвилин.
4.Готове гаряче малинове варення перелити в стерилізовані банки.
Згоду на обробку персональних даних отримано відповідно до ст. 11, ст.14 Закону України №2297-VI "Про захист персональних даних".
Немає коментарів:
Дописати коментар