Інгредієнти
350 г борошна,
180 мл кип’ятку,
2 ст. ложки олії,
0,5 ч. ложки солі.
Приготування
В миску просіяти борошно, додати сіль.
Влити кип’яток і швидко перемішати, додати олію і вимісити еластичне тісто.
Залишити відпочити на 20 хвилин, накривши рушничком.
Розкачати коржі дуже тонко й відповідно
до розміру форми, на якій випікатимете, можна також просушувати на пательні.
Розкачати одразу все тісто, адже воно дуже швидко сохне.
Просушувати по одному лаваші до
готовності при температурі 220-250 градусів. Готовий лаваш викласти на вологий
рушник, скропити добре водою з двох сторін. Складати лаваші один на один і
зверху одразу накривати рушником. Залишити до повного розм’якшення мінімум на
одну годину. Тримати у щільно закритому мішечку.
Якщо сушити на сухій пательні, то її
треба добре розігріти й не змащувати олією.
Згоду на обробку персональних даних отримано відповідно до ст. 11, ст.14 Закону України №2297-VI "Про захист персональних даних".
Немає коментарів:
Дописати коментар