Буряк - 3 кг. Морква - 1 кг Цибуля - 1 кг. Помідори - 1 кг. Болгарський перець - 5 шт. Олія - 220 г. Сіль - 3 ст. л. Цукор - 200 г. Оцет 9% - 125 г.
Моркву і буряк натерти на тертці або подрібнити в кухонному комбайні. Перекласти в каструлю, посипати цукром і сіллю. Влити в каструлю олію і поставити каструлю на середній вогонь. Тушкувати 15 хвилин. Нарізати цибулю півкільцями і викласти до овочів, тушкувати ще 5 хвилин. Помідори нарізати півкільцями, перець - соломкою. Всі овочі тушкувати разом 25 хвилин на невеликому вогні.
Готову гарячу заправку розкласти по стерилізованим банкам. Закрити кришками, накрити банки пледом і залишити до повного охолодження.
Згоду на обробку персональних даних отримано відповідно до ст. 11, ст.14 Закону України №2297-VI "Про захист персональних даних".
Немає коментарів:
Дописати коментар