середа, 8 листопада 2023 р.

Заправка для борщу з перцем

    Інгредієнти:
    Буряк - 3 кг.
    Морква - 1 кг
    Цибуля - 1 кг.
    Помідори - 1 кг.
    Болгарський перець - 5 шт.
    Олія - 220 г.
    Сіль - 3 ст. л.
    Цукор - 200 г.
    Оцет 9% - 125 г.


Моркву і буряк натерти на тертці або подрібнити в кухонному комбайні. Перекласти в каструлю, посипати цукром і сіллю. Влити в каструлю олію і поставити каструлю на середній вогонь. Тушкувати 15 хвилин. Нарізати цибулю півкільцями і викласти до овочів, тушкувати ще 5 хвилин. Помідори нарізати півкільцями, перець - соломкою. Всі овочі тушкувати разом 25 хвилин на невеликому вогні.

Готову гарячу заправку розкласти по стерилізованим банкам. Закрити кришками, накрити банки пледом і залишити до повного охолодження.





Згоду на обробку персональних даних отримано відповідно до ст. 11, ст.14 Закону України №2297-VI "Про захист персональних даних".

Немає коментарів:

Дописати коментар