Інгрідієнти:
Куряче філе - 1 кг |
Яйця - 3 шт. |
Пшеничне борошно - 4 ст. л. |
Сіль -1 ч. л. |
Перець чорний - 1 ч. л. |
Приготування:
1.Добре
промийте куряче філе, розріжте на невеликі шматочки. Краще ріжте впоперек
волокон.
2. Накрийте
шматочки грудки харчовою плівкою і відбивайте їх. Потім змішайте в чаші сіль та
перець, посипте відбивні з двох боків.
3. Збийте
3 яйця за допомогою виделки, додайте солі та спецій. Обкатайте шматочки м'яса в
борошні, а потім у яйці.
4. Нагрійте
сковороду, влийте олії. Викладайте шматочки м'яса і обсмажуйте на сильному
вогні.
5. За
5 хвилин до кінця накрийте сковороду кришкою, щоб відбивні добре пропарились.
Подавайте до столу разом із овочами, картоплею чи іншим гарніром.
Згоду на обробку персональних даних отримано відповідно до ст. 11, ст.14 Закону України №2297-VI "Про захист персональних даних".
Немає коментарів:
Дописати коментар